середу, 13 травня 2015 р.


  13 травня 2015 року о 12.00 відбувся День бібліографії на тему: «Довідково-бібліографічний апарат сучасної бібліотеки: формування, використання та популяризація» в регіональному тренінговому центрі з використанням інтерактивної дошки.
 У програмі комплексного заходу було проведено бібліотечний урок «Довідковий фонд бібліотеки: еволюція розвитку» (завідувач відділу наукової інформації та бібліографії Гаврилюк О.О) та віртуальна екскурсія «Електронні інформаційні ресурси та довідкові видання мережі Internet” (завідувач відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Добровольська Г.В.).
  Підготовлено віртуальні виставки, виставки довідкових і періодичних видань та бібліографічні огляди біля них.



 З бібліографічними оглядами виступили: бібліографи відділу наукової інформації та бібліографії Новак О.В. та Мандзюк Т.І. (виставка «Довідковий фонд бібліотеки: еволюція розвитку»; головний бібліограф відділу наукової інформації та бібліографії Григорець Г.М. (виставка «Нові надходження бібліографічних посібників»; бібліотекарі відділу краєзнавства Боганюк Ю.В. та Дудидра М.І. (виставка «Бібліографічні видання ЧОУНБ ім. М.Івасюка»); бібліографи відділу наукової інформації та бібліографії Григорець Г.М., Новак О.В. та Мандзюк Т.І. (виставка-перегляд «Інноваційні форми бібліотечної роботи на сторінках фахових видань»).
 У рамках Дня бібліографії проведено два міні-тренінги «Web-ресурси на допомогу сучасному бібліотекарю» (Добровольська Г.В. (ВІТЕР)), «Створення презентацій в програмі Power Point» (Бузумурга А.Б.(ВІТЕР)) та огляд цікавих бібліотечних сайтів (заступник директора з внутрішньої роботи Баннікова О.В.).
  На заході були присутні студенти бібліотечного відділення (денної та заочної форми навчання) Чернівецького училища мистецтв ім. С. Воробкевича.







Немає коментарів:

Дописати коментар