четвер, 31 березня 2016 р.

  30 березня 2016 року о 14.00 відбувся День бібліографії на тему: «Леся Українка крізь призму бібліографії» (до 145-річчя від дня народження української письменниці, перекладачки, літературного критика та громадської діячки) в регіональному тренінговому центрі з використанням інтерактивної дошки.
 У програмі комплексного заходу було проведено бібліотечний урок «Леся Українка в сучасних дослідженнях» (завідувач відділу наукової інформації та бібліографії Гаврилюк О.О) та мультимедійну презентацію «Я збагнула, що забуття не суджено мені» (Гаврилюк О.О., Григорець Г.М).
  



  Підготовлено бібліографічні експрес-виставки та бібліографічні огляди біля них.

 З бібліографічними оглядами виступили:  бібліографи відділу наукової інформації та бібліографії Новак О.В. та Мандзюк Т.І. (виставка «Леся Українка – в дзеркалі бібліографії»; зав. відділу краєзнавства Шарабуряк Л.Ю. (виставка-досьє «Леся Українка і Буковина» в електронних базах даних «Буковина»; зав. відділу обслуговування Рига М.М. (виставка-експозиція «Дзвінка струна Лесиного слова»); зав. відділу літератури іноземними мовами Микитюк Т.В. та бібліотекар Гаврилюк Л.М. (експрес-виставка «Леся Українка – іноземними мовами (Переклади Лесі Українки та її перекладені твори)»; зав. відділу наукової інформації та бібліографії Гаврилюк О.О. та головний бібліограф Григорець Г.М. (виставка-перегляд «Леся Українка в довідково-бібліографічному апараті ЧОУНБ ім. М. Івасюка»).



 На заході були присутні студенти бібліотечного відділення (денної та заочної форми навчання) Чернівецького училища мистецтв ім. С. Воробкевича.

Немає коментарів:

Дописати коментар