середу, 11 січня 2017 р.

                          
                                                ШАНОВНІ ДРУЗІ!  ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

                                                            ЦІКАВЕ ВИДАННЯ!


  

Довідник з академічної доброчесності для школярів  / уклад. М. В. Григор’єва, О. І. Крикова, С. Г. Пєвко; за загал. ред. О. О. Гужви – Харків : ХНУ ім.. В. Н. Каразіна, 2016.  – 64с.

 Інформація, що міститься в довідникові, буде корисною як вчителям, так і учням середніх шкіл – вона надасть їм уявлення про плагіат як про системне порушення академічної доброчесності, про види та шляхи його подолання, про кодекс честі як суспільний договір всіх учасників навчального процессу (учнів, викладачів і адміністрації навчального закладу), про те, що є прийнятним, а що – ні.  Від того, які випускники виходять сьогодні зі шкільних стін, залежить, якими будуть абітурієнти та майбутні студенти. Молоді люди потрапляють зі школи в університет вже з певними сформованими звичками щодо навчання – як вчитися, як виконувати завдання, 
А головне – цей довідник забезпечить учнів та їх вчителів практичними механізмами з правильного оформлення письмових робіт, цитат, списку літератури тощо, що допоможе їм уникати ненавмисного порушення правил академічної доброчесності у майбутньому.
Переглянути та завантажити документ можна на сторінці  "В записник бібліографа".





Немає коментарів:

Дописати коментар