четвер, 23 березня 2017 р.


     22 березня та 23 березня 2017 року о 13.00 було проведено Дні бібліографії на тему: "Національна бібліографія України. Літописи Книжкової палати імені Івана Федорова та робота з ними в сучасному форматі" для студентів І-ІІ курсів (27 учасників) Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича факультету "Історії політології та міжнародних відносин" (кафедра "Міжнародна інформація", спеціальності: "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа"; "Міжнародна інформація") та ІІІ-ІV курсу (24 учасники, спеціальність  "Документознавство та інформаційна діяльність").
  У програмі комплексного заходу було проведено бібліотечний урок "Бібліографічні та довідкові видання як ключові джерела для вивчення документознавства, бібліотечної та архівної справи" (завідувач відділу наукової інформації та бібліографії Гаврилюк О.О.); історичний екскурс "Видання Книжкової палати України імені Івана Федорова  та застосування "Літописів книг", "Літописів газетних статей" (80 років від дня заснування (1937) та "Літописів журнальних статей" в інформаційній, науково-дослідній, бібліотечній та архівній діяльності" (завідувач відділу наукової інформації та бібліографії Гаврилюк О.О. та провідний бібліограф цього ж відділу Новак О.В.).
       Підготовлено бібліографічні експрес-виставки та бібліографічні огляди біля них.














 Детальніше


       З бібліографічними оглядами виступили:  бібліограф відділу наукової інформації та бібліографії Новак О. В. (виставка-книжковий розвал "Нові довідкові та навчальні посібники з питань документознавства, бібліотечної та бібліографічної справи"); завідувач відділу наукової інформації та бібліографії Гаврилюк О.О. та  провідний бібліограф Новак О.В. (виставка-перегляд "Нові надходження "Літописів…" Книжкової палати України імені І. Федорова"; бібліограф Мандзюк Т.І. (експрес-виставка "Журнал "Вісник Книжкової палати" як джерело найновішої інформації з питань книгознавства та бібліотекознавства"); завідувач відділу літератури іноземними мовами Микитюк Т. В. та провідний бібліотекар Мєшина Р.П. (виставка-перегляд "Нові книжкові, періодичні та видання на електронних носіях з фонду відділу літератури іноземними мовами ЧОУНБ ім. М. Івасюка"; завідувач відділу документів з  економічних технічних та природничих  наук Сендульська Т.В. (виставка-перегляд "Нові надходження книжкових та періодичних видань з питань туризму з фонду відділу документів з  економічних технічних та природничих  наук ЧОУНБ ім. М.Івасюка").
Захід було проведено для студентів І-ІІ та ІІІ-ІV курсів Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича факультету "Історії політології та міжнародних відносин" (кафедра "Міжнародна інформація", спеціальності: "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа"; "Документознавство та інформаційна діяльність"; "Міжнародна інформація").  

Немає коментарів:

Дописати коментар