пʼятницю, 16 лютого 2018 р.

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ДАРУВАННЯ КНИГ В ЧОУНБ ІМ. М. ІВАСЮКА

14 лютого 2018 року з нагоди Міжнародного дня дарування книг в Чернівецькій обласній книгозбірні  ( вул. Кобилянської,47) було оголошено акцію «Подаруй книзі ще одне життя», яка триватиме до 27 лютого 2018 року.
 В цей день відвідувачі та гості бібліотеки мали можливість подарувати книги та ознайомитися з великою виставкою-розвалом найцікавіших видань «Вдячні користувачі та бібліотека», подарованих впродовж минулого року нашій книгозбірні користувачами, авторами, організаціями, більшість яких з автографами. Серед подарованих книг: художня література, література іноземною мовою, довідкові видання, навчальні посібники, рідкісні видання, книги шрифтом Брайля та ін. Всього у 2017 році подаровано 2486 книг. Особлива вдячність буковинським письменникам, науковцям, видавництвам, громадським організаціям, творчим спілкам та всім хто дарував книги бібліотеці.
Для  студентів бібліотечного відділення Училища мистецтв ім. С. Воробкевича та всіх бажаючих працівники та завідувач (Гаврилюк О.О.) відділу  наукової інформації та бібліографії провели бібліографічні огляди літератури, представленої на виставці.
ЩИРО ДЯКУЄМО ВСІМ, ХТО ДОЛУЧИВСЯ ДО АКЦІЇ !















Немає коментарів:

Дописати коментар