пʼятницю, 23 березня 2018 р.

ФІЛОСОФСЬКА ЛАБОРАТОРІЯ # 3 "ДЕ МЕЖА МОЄЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ?"


Проект "ФІЛОСОФСЬКА ЛАБОРАТОРІЯ" продовжує інтенсивно набирати оберти в рамках успішної співпраці кафедри філософії Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича та відділу наукової інформації та бібліографії Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Івасюка. Впродовж третьої  інтерактивної лекції з циклу проекту "ФІЛОСОФСЬКА ЛАБОРАТОРІЯ"#3 йшлося про ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ. 
Безперечно ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ пронизує всі сфери життєдіяльності людини. Часто можна почути: людина повинна відповідально ставитися до всього, що вона робить в житті, до всього, що вона створює і чим живе… повинна бути відповідальною особистістю, в першу чергу, перед собою для отримання певних знань та їх застосування... Однак, чи є межа ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ? Хто цю межу встановлює? Чи маємо ми підкорятися законам, моральним нормам?
 Протягом зустрічі тривали активне обговорення лекції та цікава гостра дискусія завдяки високопрофесійній модерації лекторів - кандидатів філософських наук: доцента кафедри філософії ЧНУ ім. Ю. Федьковича Починок Ірини Борисівни та асистента кафедри філософії ЧНУ ім. Ю. Федьковича Мирутенко Лесі Георгіївни. Кожен бажаючий з чисельної аудиторії висловлював свою точку зору та наполегливо її відстоював. Час спілкування промайнув дуже швидко, але  ніхто не хотів розходитися...  Було комфортно та атмосферно! Дякуємо всім хто долучився !!! Чекаємо наступного разу! Буде  цікаво! 











Немає коментарів:

Дописати коментар