вівторок, 12 березня 2019 р.

ПОДАРУНОК ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ЖУРНАЛІСТКИ МАРІЇ МАХОВКИ ЧОУНБ ІМ. М. ІВАСЮКА З НАГОДИ 70ЛІТНЬОГО ЮВІЛЕЮ КОМПОЗИТОРА ВОЛОДИМИРА ІВАСЮКА

 Марія Маховка - молода журналістка з Чернігова, сфера зацікавлень якої, українські культура, література, мистецтво, естрадна музика, відвідала 4 березня 2019 року цикл урочистих заходів в Чернівцях та області з нагоди 70-річчя від дня народження композитора, музиканта, поета Володимира Івасюка. Традиційно не оминула відділ наукової інформації та бібліографії Чернівецької ОУНБ ім. М. Івасюка, з яким підтримує дружні стосунки вже кілька років поспіль. Щоразу, коли вона відвідує Чернівці, заходить в гості до бібліотеки. Спілкуватися з нею дуже цікаво, адже не дивлячись на молодий вік, знає багато про Буковинський край та наших видатних земляків-буковинців. Цього разу завітала, щоб подарувати конверт і марку, випущені "Укрпоштою" до ювілею композитора, співака, поета - Володимира Івасюка. Користуючись нагодою подарувала свою магістерську роботу, присвячену творчості письменника Михайла Григоровича Івасюка, за що ми їй щиро вдячні!
 Бажаємо успіху, розвитку, нових ідей та всього найкращого в житті! Нехай Зелена Буковина та талановиті буковинці залишаються надовго джерелом творчого натхнення для нових публікацій!





Немає коментарів:

Дописати коментар