вівторок, 7 травня 2019 р.

ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ ІІІ-го КУРСУ (СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 029 - "ІНФОРМАЦІЙНА, БІБЛІОТЕЧНА ТА АРХІВНА СПРАВА" ЧНУ ІМ. Ю. ФЕДЬКОВИЧА


З 15 квітня по 06 травня 2019 року студенти ІІІ-го курсу (Діана Вітрюк, Людмила Чулкан), які навчаються за спеціальністю "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа", факультету історії політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича проходили практику інформаційно-аналітичної діяльності  в Чернівецькій ОУНБ ім. М. Івасюка на базі відділу наукової інформації та бібліографії. Керівник практики від кафедри міжнародної інформації - доцент Макух-Федоркова Іванна Іванівна, від ЧОУНБ ім. М. Івасюка - завідувач відділу наукової інформації та бібліографії Гаврилюк Олександра Олександрівна.
Впродовж практики студенти ознайомилися з основними формами бібліотечно-бібліографічної роботи та бібліотечними процесами в великій бібліотеці: законодавством, яке регламентує діяльність ббіблііотек, державними стандартамиз бібліотечної справи та засвоїли основні традиційні та інноваційні бібліотечно-бібліографічні процеси, роботу з документами, електронними ресурсами та користувачами бібліотеки.   




Немає коментарів:

Дописати коментар