пʼятницю, 27 серпня 2021 р.

ЧАСОПИСУ "ГЕОГРАФІЯ ТА ЕКОНОМІКА В РІДНІЙ ШКОЛІ" - ЧВЕРТЬ СТОЛІТТЯ


 В серпні 2021 року виповнюється 25 років, як побачив світ перший номер часопису, тоді під назвою  "Географія та основи економіки в школі". Впродовж тривалого часу журнал залишався надійним помічником для українських вчителів географії та основ економіки в школі.

Цей журнал - видання Міністерства освіти і науки України, в якому друкуються матеріали з питань географічної та економічної освіти: навчальні програми, методичні розробки уроків та позаурочних заходів. Журнал пройшов кілька етапів розвитку:

- Науково-методичний журнал заснований у 1995 р., видається з 1996 р.

- До 2012 р. журнал виходив у світ під назвою «Географія та основи економіки в школі»
У 2012 – 2013 р. видання мало назву «Географія та економіка в сучасній школі».

- З 2014 р. й дотепер назва журналу незмінна "Географія та економіка в рідній школі".

Нині журнал виходить 6 разів на рік та залишається актуальним. Матеріали друкуються під рубриками: "Реформа шкільної освіти", "Програми і підручники", "Методика, практика, досвід" "Позаурочна та позакласна робота", "Наші кращі вчителі", "Використайте на уроці", "Турніри, олімпіади,конкурси", "Географічне краєзнавство і туризм", "Наука вчителю", "Охорона довкілля", "Відкриття і дослідження", "Визначні дати та видатні імена" та ін.

Запрошуємо скористатися інформацією з журналу "Географія та економіка в рідній школі" в Чернівецькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Михайла Івасюка.































Немає коментарів:

Дописати коментар