пʼятницю, 3 квітня 2015 р.

Зверніть увагу!!! Наше нове видання!!!

    ЮРІЙ ФЕДЬКОВИЧ (1834-1888) :до 180-річчя від дня народження: біобібліогр. покажчик.- Чернівці: Глібка О.О., 2014.- 160 с.

   Біобібліографічний покажчик "Юрій Федькович" видано до 180-річчя від дня народження видатного українського письменника, громадського діяча, педагога, фольклориста, публіциста, діяльність якого стала величезним вкладом у скарбницю української літератури та культури.
   Матеріали покажчика відображають праці Юрія Федьковича та інформацію про його життєвий і творчий шлях. Хронологічні рамки покажчика- 1835-2014 рр. Видання містить понад 1870 бібліографічних записів, згрупованих за відповідними розділами, та не претендує на вичерпність і повноту викладу матеріалу.
   При підготовці видання було використано художню, довідкову літературу, бібліографічні покажчики та періодичні видання з фондів Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Михайла Івасюка, Чернівецького літературно-меморіального музею Юрія Федьковича, музею-садиби Юрія Федьковича в Путилі та архівні матеріали Державного архіву Чернівецької області.
   Бібліографічний покажчик адресовано науковцям-літературознавцям, учителям та викладачам навчальних закладів, краєзнавцям, музейним працівникам, бібліотекарям, студентам та всім, хто цікавиться історією письменства Буковини та життям і творчістю Юрія Федьковича.





Немає коментарів:

Дописати коментар