понеділок, 20 квітня 2015 р.




«ШБІЦ. Бібліотечна робота» — професійне інформаційно-методичне та бібліографічне видання для школи, адресоване усім учасникам навчально-виховного процесу. 
Журнал надходить у вигляді комплекту, що містить друковану (текстову) частину, компакт-диск з електронними додатками до публікацій, картки з бібліографічними описами публікацій журналу, бібліографічні списки «Нове для навчального процесу».
Кредо журналу — актуальність, професіоналізм і достовірність.
Висвітлює новини і події в бібліотечній та освітянській галузі; оперативно інформує про нові нормативні документи та надає роз’яснення щодо застосування в роботі норм трудового законодавства; розглядає питання управління бібліотекою, формування інформаційних ресурсів, бібліографічної та бібліотечно-інформаційної діяльності; використання інформаційно-комунікаційних технологій в роботі бібліотек, виховання (інформаційної культури) та підтримки читання, організації неперервної освіти шкільних бібліотекарів. У кожному номері журналу вміщено Календар знаменних дат з випередженням на два місяці; до кожної дати на диску – додаткові інформаційні матеріали, сценарії, презентації тощо).
Приходьте до нас! Замовляйте! Читайте!






Немає коментарів:

Дописати коментар