пʼятницю, 18 вересня 2015 р.


   17 вересня 2015 року о 14.00 відбувся День бібліографії на тему: «Українська періодика в дзеркалі довідкових та бібліографічних посібників» в регіональному тренінговому центрі з використанням інтерактивної дошки.
     У програмі комплексного заходу було проведено бібліотечний урок «Преса України: вчора, сьогодні, завтра» (завідувач відділу наукової інформації та бібліографії Гаврилюк О.О), в рамках якого відбувся історичний екскурс і мультимедійна презентація «Журналу «Всесвіт»- 90 років» (завідувач відділу абонементу Щудло І.І.) та віртуальна екскурсія «Сучасні українські періодичні видання в електронному форматі» (завідувач відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Добровольська Г.В.).




  Підготовлено виставку «Українська періодика в дзеркалі довідкових та бібліографічних видань» і виставки-перегляди періодичних видань, які є у фондах ЧОУНБ імені Михайла Івасюка та бібліографічні огляди біля них.
  З бібліографічними оглядами виступили: завідувач відділу наукової інформації та бібліографії Гаврилюк О.О. (виставка «Українська періодика в дзеркалі довідкових та бібліографічних посібників»; завідувач відділу обслуговування Ріга М.М, бібліотекар відділу мистецтв Романюк О.М., завідувач відділу документів з економічних, технічних та природничих наук Сендульська Т.В., завідувач відділу літератури іноземними мовами Микитюк Т.В. (виставка-перегляд «Новинки української періодики в фондах ЧОУНБ імені Михайла Івасюка); бібліотекар відділу краєзнавства Боганюк Ю.В. (виставка-перегляд «Преса Буковини: сучасний формат»); завідувач відділу зберігання Щербаєва І.С. (виставка-перегляд «Раритети української періодики з фонду відділу зберігання ЧОУНБ імені Михайла Івасюка»).
       

   


       На заході були присутні студенти бібліотечного (денної та заочної форми навчання) та клубного відділів Чернівецького училища мистецтв ім. С. Воробкевича.


Немає коментарів:

Дописати коментар