четвер, 26 травня 2016 р.

 26 травня 2016 року о 12.00 відбувся День бібліографії на тему: «Національна бібліографія. Сучасний підхід до роботи з літописами Книжкової палати України з метою популяризації періодичних видань».
 У програмі комплексного заходу було проведено бібліотечний урок «Національна бібліографія України: «Літописи журнальних статей (80 років від дня заснування) та робота з ними» (зав. відділу наукової інформації та бібліографії Гаврилюк О.О.), віртуальний екскурс «Видання Книжкової палати України імені Івана Федорова як електронні ресурси мережі Інтернет» (зав. відділу наукової інформації та бібліографії Гаврилюк О.О. та зав. відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Добровольська Г. В.) та презентація інформаційного списку за 2015 рік «Новинки художньої літератури на сторінках журналів та газет» (Гаврилюк О. О., Григорець Г. М, Мандзюк Т. І.).



   Підготовлено бібліографічні експрес-виставки та бібліографічні огляди біля них.

 З бібліографічними оглядами виступили:  бібліограф відділу наукової інформації та бібліографії Новак О. В. (виставка-перегляд «Нові надходження  «Літописів» Книжкової палати України імені І. Федорова»; зав. відділу наукової інформації та бібліографії Гаврилюк О.О та гол. бібліограф Григорець Г. М. (експрес-виставка «Діяльність Книжкової палати України ім. І. Федорова на сторінках фахових періодичних видань» («Вісник Книжкової палати» до 20-річчя від дати заснування); зав. відділу обслуговування Рига М. М. та бібліотекар Шкрібляк М. В. (виставка-перегляд «Нові надходження гуманітарних журналів з фонду відділу обслуговування ЧОУНБ ім. М.Івасюка»); зав. відділу документів економічних, технічних та природничих наук Сендульська Т.В. (виставка-перегляд «Нові надходження журналів технічного, економічного та природничого спрямування з фонду відділу ВДЕТП наук ЧОУНБ ім. М.Івасюка»).
   На заході були присутні бібліотекарі відділів обслуговування районних бібліотек Чернівецької області.

Немає коментарів:

Дописати коментар