неділя, 31 січня 2021 р.

ДОВІДКОВИЙ АПАРАТ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ УНІВЕРСАЛЬНОЇ НАУКОВОЇ БІБЛІОТЕКИ ІМ. МИХАЙЛА ІВАСЮКА - НАВІГАТОР В СВІТІ ЗНАНЬ (Корисна інформація!)








 


Шановні друзі, зверніть увагу! Пропонуємо скористатися довідково-бібліографічним  апаратом відділу наукової інформації та бібіліографії Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Михайла Івасюка, який складається  з різних  енциклопедій, довідників, словників, бібліографічних посібників в книжкових виданнях, і містять  багато цінної інформації та допоможуть знайти відповідь на складні запитання. Традиційні карткові картотеки (Систематична картотека статей, картотека рецензій, картотека назв творів художньої літератури, картотека віршів, картотека персоналій українських письменників, картотека бібліографічних посібників) допоможуть відшукати статті та іншу інформацію на потрібну тему.

 Ви можете замовити списки літератури з конкретної теми, електронну доставку бібліографічних документів на електронну пошту, виконання складних бібліографічних довідок з використанням ресурсів різних бібліотек.

Звертайтеся з запитами в відділ наукової інформації та бібліографії Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Михайла Івасюка за електронною адресою:   biblioinfbiblio@gmail.com 

Запрошуємо скористатися! 



1 коментар: