пʼятниця, 17 березня 2023 р.

КЛУБ "УНІКАЛЬНИЙ СВІТ АСТРОЛОГІЇ". ЗУСТРІЧ ДРУГА

 16 березня 2023 року в ЧОУНБ Ім. М. Івасюка відбулася друга зустріч учасників клубу "Унікальний світ астрології", яка була присвячена темі "Знаки зодіаку в контексті астрологічних досліджень: від Овена до Риб". Йшлося про знаки зодіаку та базові символи астрології. Знаки зодіаку цікавлять людину вже давно, дехто постійно читає гороскопи, щоб  прийняти правильне рішення в тій чи іншій проблемній ситуації. Модератор заходу астролог Ярослав Рачук розповів про різні моделі знаків зодіаку - однорівневу, дворівневу та семирівневу, зробив невелику теоретичну викладку матеріалу, детальніше познайомив з поняттями та термінами, які застосовуються при формуванні гороскопів та їх тлумаченні. Також пояснив як це працює на практиці. На практичній частині заняття, молода астрологиня Олена Рудницька, допомогла зробити аналіз кількох індивідуальних гороскопів для охочих, з коментарями, поясненнями та доповненнями.

 Бібліотекарі відділу наукової інформації та бібліографії підготували невелику тематичну книжкову виставку, яку активно переглядали учасники клубу. Особливе зацікавлення у присутніх викликали книги:


Берн Е. Ігри, у які грають люди : світовий бестселер із психології стосунків / Ерік Берн. - 3-тє вид. - Харків : Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 256 с.;

Хамон Л. Ти і твоя доля / Луїс Хамон ; пер. М. І. Бурак. - Львів : ДіанаПлюс, 2008. - 306 с. 



Немає коментарів:

Дописати коментар