пʼятницю, 16 листопада 2018 р.

ПРОЕКТ "ФІЛОСОФСЬКА ЛАБОРАТОРІЯ" - ПРИЗЕР ПЕРШОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ФІЛОСОФСЬКИХ СТАРТАПІВ


 15 листопада 2018 року, з нагоди Міжнародного дня філософії в Києві визначили призерів першого Всеукраїнського конкурсу філософських стартапів, який було створено Українським філософським фондом, Інститутом філософії ім. Г. С. Сковороди НАН України, Академією публічного управління України та Соціологічним центром імені   Н. В. Паніної з метою привернути увагу до публічних форм філософського дискурсу та комунікації, які виходять за межі усталених інституційних академічних форматів. За словами директора Інституту філософії ім. Г. С. Сковороди Анатолія Єрмоленка, дуже важливою є підтримка та розвиток публічності філософії у суспільстві, посилення її впливу на інтелектуальне і суспільне життя в Україні. Дослідники стверджують, що у суспільстві зростає інтерес до філософії, з'являється багато самодіяльних філософських ініціатив, що стали останнім часом помітним соціальним явищем. Більше інформації можна знайти за посиланнями:
 https://day.kyiv.ua/uk/article/podrobyci/intelektualnyy-benket?fbclid=IwAR0Bn1hUmZy06WFT3l-oMV6tsOVQVzspm_N8VY7gc4H48WO_kZn8jbwtZ5g;
 Шевченко В. Інтелектуальний "бенкет" / Владислава Шевченко // День. - 2018. - 16-17 листоп.(№208-209). - С.4.
  Надзвичайно приємно, що проект "ФІЛОСОФСЬКА ЛАБОРАТОРІЯ" (м. Чернівці), як результат партнерської співпраці між кафедрою філософії філософсько-теологічного факультету Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича та Чернівецькою обласною універсальною науковою бібліотекою ім. М. Івасюка, ВІДЗНАЧЕНО СЕРТИФІКАТОМ ПРИЗЕРА ПЕРШОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ФІЛОСОФСЬКИХ СТАРТАПІВ ЗА ФОРМУВАННЯ МОДЕЛІ СУЧАСНОЇ БІБЛІОТЕКИ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО ПРОСТОРУ. "Симбіоз" філософів та бібліотекарів, скерований на популяризацію філософських знань в публічному просторі виявився вдалим.
 Щирі вітання та подяка всім, хто доклав зусиль, щоб цей проект запрацював та взяв участь в конкурсі!!! Співпрацюємо далі!



Сертифікат призера вручають Світлані Балінченко, кандидату філософських наук, доценту кафедри філософії ЧНУ ім. Ю. Федьковича, координатору ( зі сторони ЧНУ) проекту "Філософська лабораторія".

Немає коментарів:

Дописати коментар