понеділок, 17 червня 2024 р.

КЛУБ "УНІКАЛЬНИЙ СВІТ АСТРОЛОГІЇ". ЗУСТРІЧ П'ЯТНАДЦЯТА

   15 червня 2024 року відбулася п'ятнадцята зустріч учасників астрологічного клубу "Унікальний світ астрології" (офлайн та онлайн)
, на якій розглядалася тема
"Зелена астрологія: симбіоз "планета - людина - рослина".

   Учасники заходу дізналися про вплив місяця на ріст рослин, а також про вплив положення цього світила на енергетичний стан організму дюдини.

   На зростаючий місяць прийнято пересаджувати рослини та робити обробіток грунту, а от роботи пов'язані з травмуванням верхньої частини рослини проводити не рекомендують. Вважається, що у цей час відбувається бурхливе зростання усього, що росте над землею: листя, квіти та плоди. 

  Також модератор заходу Ярослав Рачук ознайомив присутніх з тим, як за поглядом та поведінкою можна визначити до якої стихії (земля, вода, повітря, вогонь) відноситься та чи інша людина зодіакального кола.  

Знаки стихії вогню вирізняються енергійністю та запалом. Вони люблять бути в центрі уваги та вміють захопити навколишніх своїм ентузіазмом і впевненістю.

  Представники земної стихії цінують стабільність, практичність і терпіння. Вони - надійні та завжди дотримуються своїх обіцянок.

   Легкі та комунікабельні знаки стихії повітря завжди шукають інтелектуального збагачення і люблять соціальні контакти.

   Емоційні та інтуїтивні знаки стихії води легко зчитують настрої навколишніх і здатні глибоко співпереживати. 

   Крім цього, на засіданні клубу бібліотекарі відділу наукової інформації та бібліографії підготували виставку - перегляд подарованих книг Софії Бланк -  почесної професорки, членкині співдружності художників - передвижників "Мистецтво натхнення", Міжнародної Спілки письменників, Міжнародної Асамблеї світу НДЕАМ (Ноосферна духовно-екологічна Асамблея світу), дослідниці мінералів, рослин, тварин за допомогою кірліанівської методології, а також їх взаємозв'язку і взаємодії з людиною.      

   Запрошуємо прихильників астрологічних вчень приєднатися до клубу "Унікальний світ астрології" в Telegram - каналі.


   

  

Немає коментарів:

Дописати коментар