середа, 19 червня 2024 р.

Екскурсія для учнів школи іноземних мов "FIAT LUX SCHOOL"

   

18 червня до обласної книгозбірні завітали учні школи іноземнитх мов "FIAT LUX SCHOOL", для яких була проведена екскурсія залами та структурними підрозділами бібліотеки, а також огляд - знайомство з довідковими виданнями відділу наукової інформації та бібліографії.

   Вихованці школи ознайомилися з правилами користування та роботою відділів бібліотеки, книжковими фондами, дізналися як користуватися традиційними картковими каталогами і картотеками, електронним каталогом та базами даних статей для пошуку потрібної інформації та замовлення літератури.

   Зацікавилися відвідувачі оглядом довідкових видань та інших ілюстрованих документів відділу наукової інформації та бібліографії, оглядом виставки відділу абонементу "Для дітей і про дітей, багатомовним фондом та 3-Д принтером відділу документів іноземними мовами, колекцією мініатюрних книг відділу реставрації та зберігання фондів тощо. 

   Сподіваємося, що особлива бібліотечна атмосфера заохотить екскурсантів стати у майбутньому активними читачами, учасниками бібліотечних заходів та справжніми друзями бібліотеки.

Щиро дякуємо небайдужим педагогам, які всесторонньо розвивають своїх учнів!

Екскурсію провела завідувачка відділу наукової інформації та бібліографії Алла Лупан.











  




    








Немає коментарів:

Дописати коментар